Header

Jelenleg nem ismerek hatékonyabb, meggyőzőbb marketingeszközt egy weboldal komunikációjának tökéletesítésére.

Wolf Gábor - a kkv-s marketingstratégiák pápája.

„Hogyan duplázd meg az ügyfeleid számát 97 nap alatt”

Marketing Commando

PROBLÉMA: Mivel igyekszem a weben mindig a legújabb technikákat használni, jól tudom - mérem - hogy idővel minden taktikának romlik a hatásfoka. Egy "prosi" honlapra egyre kevesebb az átkattintás. A bannerek átkattintási aránya is az évek múlásával egyre romlik. A google adwords kampány hatékonysága is szép lassan csökken. ÉPPEN EZÉRT rendkívül fontos mindig AZONNAL lecsapni az új webes technológiákra, amikor azoknak az újdonság értéke - és ezen keresztül az átkattintási aránya - még magas. Tulajdonképpen ez a legjobb stratégia, amivel a lehető legolcsóbb vevőszerzés biztosítható - halogatni ezt egyenértékű azzal, hogy csak drágábban tudsz vevőket szerezni, mint az új technológiákat alkalmazó konkurenseid.

A WebVizió szolgáltatása egy TELITALÁLAT! Csak remélem, hogy Önnek lesz elég bátorsága felismerni a trendet amit magyarországon iparágában elsőként meglovagolhat!

Schlingloff Sándor - Független Ineterenet Marketing Tanácsadó

www.marketingmegoldasok.hu

Végre! Végre!!! VÉGRE!!! Talán egyike voltam az elsoknek akik az online videó jelentoségét felismerték az online értékesítésben. A weboldalam www.marketingmegoldasok.hu a profi értékesítési szöveg használata mellett videókkal szolgálja ki a látogatókat, mégpedig több mint 2x-es hatékonysággal, mint bármi más amit azelőtt csináltam! Két évvel ezelőtt futtatam az első kampányomat, amely videókat tartalmazott és ezzel közel megháromszoroztam a bevételemet. Most decemberben egy limitált példányszámú VIP termékre indított két hetes kampányomnak megint a VIDEÓ-k lettek a főszereplői, aminek köszönhetően egy olyan eredményt amit 3 hónap alatt teljesíteni is NAGY szám lett volna 36 óra alatt értem el, mégpedig úgy hogy 200%-os túlrendelést kaptam! (14.000.000 Ft profit!!!) Nem rossz, igaz? A WebVizió szolgáltatása egy TELITALÁLAT! Csak remélem, hogy Önnek lesz elég bátorsága felismerni a trendet amit meglovagolhat! ...még valami: A webizió a csapata NEM egy pótmegoldást kínál, hanem egy ízig vérig, még nemzetközi szinten is CSUCSMEGOLDÁST tartalmilag és technikailag is...


Mi előszerettettel alkalmazunk innovatív megoldásokat az értékesítési folyamatainkban, bevallom, kicsit szkeptikus voltam a hatékonyságot illetően, de a garanciák meggyőztek az ellenkezőjéről. Jelenleg az értesítő szolgáltatásunkat promózzuk egy webspottal, amelynek köszönhetően kb 42%-al emelkedett a kattintások aránya az ezt megelőző időszakhoz képest. Már gyártás alatt vannak a további videók. Nagyon kreatív a csapat, tele ötletekkel!

Halmi Gábor - ügyvezető igazgató


Mi tesztkitöltésre vesszük rá a látogatót, webspot segítségével. Előzőleg hírlevél feliratkozással próbálkoztunk de az közel nem hozott ilyen eredményeket. Szerintem a nagyon jó hogy van marketing- konzultáció a csomagban, mert az önmagában aranyat ér, vagy legalábbis én nagyon sokat tanultam belőle. Mondjuk, ennek szerintem leglább annyira köszönhetem a sikert mint magának a videónak. Oldalam kb 31%ot konvertál feliratkozóvá!!! Szerintetek?

Katona Viki - pszichológus